Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Velilere Anne Baba Olma Sanatı” konulu seminer

Velilere  Anne Baba Olma Sanatı” konulu seminer

Balıkesir Özel Fırat Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi veliler ile davetlilerine yönelik olarak Pamukçu Asya Termal Otelinde Anne-Baba Olma Sanatı” konulu seminer düzenledi.

Balıkesir Özel Fırat Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi veliler ile davetlilerine yönelik olarak Pamukçu Asya Termal Otelinde “Anne-Baba Olma Sanatı” konulu seminer düzenledi.
Uzman Psikolog Soner Göl ve eşi Psikolojik Danışman ve Hipnoterapist Mine Göl tarafından verilen seminerde, anne ve baba olmanın bir sanat olduğu anlatıldı.
Kendi hayatlarından 12 yıllık tecrübelerini de aktaran Göl çifti şöyle konuştu:
“Dünyada gerçekleştirilmesi en zor ve en önemli mesleklerden birisi ANNE-BABA olmaktır. Çünkü bir insanın gelişmesine, biçimlenmesine, akademik, bilişsel, duygusal, davranışsal ve kendini gerçekleştirmesine etki ederler. Çocuğun kişiliğinin temelleri aile ortamında atılır. Anne-Babalık, bir Sanattır. Bilgi, beceri, sevgi, emek ve çaba gerektirir. Sevgiyi, şefkati, sadakati, fedakârlığı, gayreti, yaşam tecrübesini, paylaşmayı ve problem çözmeyi öğrenir.”
Keyifli anların yaşandığı seminerde Hipnoterapist alanında uzman olan Mine Göl velilere kısa bir terapi uyguladı. İletişimde bireyler arası diyaloğun önemine vurgu yapan Göl, gönüllü velilerle bir de skeç hazırlayarak iletişimde tepkilere dikkat çekti.
Program sonunda okul müdürü Ramazan Bayram ve okul aile birliği başkanı konuşmacılara çiçek ve hediye takdim ederek sona erdi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı